Хасково

Силен вятър вдигна листа и отпадъци във въздуха

ВятърВятър със скорост 15 – 17 метра в секунда духа в Хасково и региона днес. Тази скорост причислява вятъра в категорията „силен„, обясниха за Haskovo.info от тукашната метеорологична станция.

Няма подадени сигнали за сериозни последици от природното явление, съобщиха от Гражданска защита. Все пак на места в града заради силно „течение“ има изпочупени прозорци, които не са били затворени или добре укрепени.

ВятърНа много места вятърът вдигна във въздуха листа и различни боклуци по улиците. Жертва на времето стана и капак на контейнер за смет зад бизнесцентъра.

Тази вечер се очаква вятърът да утихне, но утре отново ще бъде ветровито. Температурите през уикенда ще се задържат в рамките на днешните. Не се очакват сериозни превалявания.

 Вятър  Вятър

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Кореняк
Кореняк
09.04.2011 17:25 17:25

Браво на Георги Даскалов за снимковия материал,заслужава за изложба и това е центъра на на този град от селски тип.С молба ако може да се изпратят на БТВ И НА КМЕТА ТА ДА СЕ ВИДИ ЧУДОТО НАРЕЧЕНО НАЙ ЧИТИЯ ГРАД.Простотия до шия…

Back to top button