Хасково

Хасковското гонче Берта – първо сред 70 на Ямача

Берта с гордия си собственикХасковското гонче Берта стана шампион на киноложката изложба на Ямача днес. Тя бе избрана сред 70 кучета от породата, които бяха оценявани от експерти. Собственик на Берта, която спечели първото място в клас „Открит“, е Тодор Иванов. Мъжко гонче №1 в този клас е Рико на Ангел Димчев, отново от Хасково.

Киноложката изложба, посветена на българското гонче, се провежда в Хасково вече четири години и е един от най-сериозните форуми в страната. Награди се раздават в няколко класа.

При подрастващите кучета първите места са за Сара на Асен Боев от Кирково и Бък на Николай Величков от Омуртаг. В клас „Млади“ №1 са Стефка на Тодор Николов от Велико Търново и Мурат на Николай Величков от Омуртаг. Гончето Силвия на Тодор Балканджиев от Велико Търново и Манчо на Милен Манолов от Хасково са първи в клас „Работен“.

 Киноложката изложба  Киноложката изложба
 Киноложката изложба  Киноложката изложба

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button