Хасково

Хванаха моториста, който помете 74-годишна жена на пешеходна пътека

Мястото на инцидентаМотористът, който вчера блъсна 74-годишна жена на бул. „Васил Левски“, е задържан, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Както Haskovo.info писа инцидентът стана вчера около 18:00 часа. Жената е пресичала булеварда по пешеходна пътека, когато е била ударена от мотоциклетист с Кавазаки, който избягал. 

Два часа след катастрофата шофьорът е задържан. Това е 30-годишен неправоспособен хасковлия, чийто мотор нямал и регистрационни табели. След пътния инцидент скрил „Кавазаки“-то в помощна стая на улица „Цар Страшимир“, където живее.

Виновният водач е отказал проба с дрегер и кръвна проба за установяване на наличие на алкохол. Образувано е досъдебно производство.

От полицията допълват още, че възрастната жена е настанена в болницата с  фрактура на подбедрица и лакет, с контузни рани по главата. Все още има опасност за живота й.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
смехурко
смехурко
11.04.2011 15:18 15:18

абе драскачи от инфо пишете им имената на тия говеда да ги знаем

Анонимен
Анонимен
11.04.2011 15:23 15:23

нямат право

kiko
kiko
15.04.2011 21:52 21:52

DA NAISTINA PISHETE IMENA DA GI ZNAEM !!!

Back to top button