Хасково

Петима ранени при катастрофа в Хасково

КАТПетима хасковлии са ранени при катастрофа, съобщават от полицията. Инцидентът е станал вчера около 12:30 часа на пътен възел детелина „Орфей“.

23-годишна шофьорка на лек автомобил Ауди А3 не е спряла на знак „Стоп“ и отнела предимството на движещия се по главния път Форд Фокус, управляван от 39-годишна хасковлийка, който се удря странично в стълб на тролейбусната мрежа. 

При катастрофата е пострадала водачката на Аудито, която е с фрактура на лява раменна става и пътуващия отзад 28-годишен мъж, който е с болки в слабините. Той е прегледан и освободен за домашно лечение. Ранена е и шофьорката на Форд-а, която е с фрактура дясната ръка. С фрактура на таза е и 47-годишна пътничка седяща на предната седалка. Пострадал е и 46-годишен хасковлия, който се е возел на задната седалка на Форд-а. Той е с контузно-разкъсно нараняване на дясно коляно

Спасителите от Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението“ също са помогнали при катастрофата. Те са отстранили на теч на гориво от една от колите и са  откарали в спешна помощ шофьорката на Форд-а.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
снежанка
снежанка
18.04.2011 15:20 15:20

вземат книжки или с пари или с оная работа между бидрата

булбозанов
булбозанов
18.04.2011 15:29 15:29

еееееееййййййй много ме кефят тия истории особенно между млади мадами

Back to top button