Хасково

Децата от полицейската академия стартираха десетилетието по безопасност на пътя

Снимка от МВР ХасковоДетската полицейска академия при хасковското основно училище „Св. Климент Охридски“ отбеляза началото на обявеното от Организацията на обединените нации Десетилетие на действия за безопасност в движението по пътищата.

Заедно с полицейски екип децата излязоха на улицата, за да проведат практическо занятие и да се запознаят с основните правила за безопасност, съобщават от областната дирекция на МВР.

Инспектор Стефан Симеонов от група „Пътен контрол“ в КАТ Хасково е посетил и два класа в хасковските училища „Св. Иван Рилски“ и „Васил Левски“ и е запознал на място малчуганите с правилата за безопасно движение.

Тополовградските полицаи отбелязаха Деня с проведена беседа с млади шофьори от СОУ „Петър Берон“. След това абитуриентите са направили автопоход до манастира „Света Троица“ край града и обратно.

Във връзка с Деситилетието по безопасност на движението харманлийските полицаи са провели занятия с всички трети класове на НУ „Паисий Хилендарски“. Децата са видели на практика спиране на автомобил и проверка на водачите на МПС.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button