Хасково

6 малолетни станаха майки през април

Бебе, архив6 малолетни момичета станаха майки през април, съобщи главният секретар на Регионалната здравна инспекция д-р Иван Гоговски. Четири от девойките са от Хасково. Те са на 13 години. Другите две са димитровградчанки и са на 14.

За родилките лекарите от АГ отделенията на Многопрофилните болници в двата града са сезирали служители на отдел „Закрила на детето“, тъй като става въпрос за деца в риск.

През миналия месец инспекторите от дирекция „Медицински дейности“ към РЗИ са направили проверки на специалностите и общата методика, по която работят медицински центрове в Хасково, Харманли и Свиленград и някои от отделенията в МБАЛ – Хасково. На лечебните заведения са връчени предписания.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
БАТ САЛИ
БАТ САЛИ
12.05.2011 14:23 14:23

АМ ДАЛЬ СА ЗДРАВНО УСИГУРЕНЬ ВА? Акунь съ да рудяват на синура ва няма не да им платаме мамка хни сиганска…

on4o
on4o
12.05.2011 14:23 14:23

ami taka stava ako lejat za 20 lv bez gashi normano e.

Д. Атанасова
Д. Атанасова
12.05.2011 19:05 19:05

Има много начини за избягване на това безобразие : деца са физически, психически и сексуално насилвани през 21 век ! Къде се намират в момента бащите на бебетата ? В затвора или … Получават ли детски надбавки родителите на майките на бебетата ? Самите майки по закон имат право на образование, но на практика … дали ? В Европа ли сме … или … ? Само Богородица ли трябва да бди над децата ни ?!

Back to top button