Хасково

Хасковски бизнесмен задържан при операция за фалшиви пари

Иззетите банквони, снимка от МВРКриминално проявен хасковлия е задържан снощи, съобщават от МВР. Той е част от група, занимаваща се с изготвяне и разпространение на фалшиви евробанкноти.

Операция „Еврото“ е проведена вчера на територията на Пловдив и Хасково. На паркинг в града под тепетата е задържан 42-годишен мъж, у когото са намерени 200 000 фалшиви банкноти с номинал от 500 евро. Малко по-късно са арестувани още трима мъже от Пловдив и Първомай.

В Хасково е задържан и петият член на групата  – К.А., също осъждан и криминално проявен. По неофициална информация става въпрос за бизнесмен, занимаващ се с производство на напитки.

При претърсвания на 14 адреса са иззети общо 517 700 фалшиви евробанкноти в различни копюри и техника за производството им.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
LUDIQ
LUDIQ
14.05.2011 15:15 15:15

KOITO NE MOJE DA SI ISKARA PARI SI GI PRAVI HAHAHAA

Анонимен
Анонимен
14.05.2011 20:13 20:13

А ГЕРБО-КОМУНИСТИТЕ ГИ КРАДАТ ОТ НАС, ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ………

Back to top button