Хасково

Възрастен хасковлия предизвика верижна катастрофа

КатастрофаВъзрастен хасковлия предизвика верижна катастрофа тази вечер. Инцидентът стана около 19:00 часа на бул. Съединение.
Мъжът шофирал Лада-та си. Идвал от пазара по посока бул. „Г.С. Раковски“. Движел се бързо, предприел изпреварване на колоната автомобили и навлязъл в лентата за насрещно движение. 

За да избегне удар с идващата срещу него кола навил десен волан и блъснал странично зелена Опел Астра и се забил в лек автомобил Ауди. Последният бил част от колоната, която чакала на червен светофар. Аудито поднесло и се забило в задницата на таксито пред него. В същото време възрастния шофьор продължавал с опитите да овладее Лада-та си, тръгнал на заден ход и спрял в идващ от пазара сив Опел Астра.

След няколкото удара и липсата на колан пишман шофьорът забил глава в предното стъкло. Линейка откара мъжа за преглед. По всяка вероятност му е прилошало, коментираха очевидци на инцидента. Алкохолните проби на останалите четирима шофьори, неволни участници в катастрофата, бяха отрицателни.

Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
чичко снегов
чичко снегов
17.05.2011 20:59 20:59

абе тоя тарикат за къде се е разбързал?????? след 50 години човек не трябва да бърза защото защото на хоризонта пред него се вижда смърта –-глупак

ддд
ддд
17.05.2011 21:20 21:20

както има минимална задължителна възраст за придобиване на свидетелство за управление на МПС така трябва да има и максимална възрастова граница за притежание на свидетелство за управление на МПС , а ако има някой претенции след навършване на възрастта да минава през проверовъчен пизпит и тогава да запазва правата си като шофьор. Убийците станаха много МОЛЯ ОГРАНИЧЕТЕ ГИ

jj
jj
18.05.2011 10:27 10:27

И сивата кола е OPEL VECTRA , а не ASTRA 😀

haskovo
haskovo
18.05.2011 10:37 10:37

aa viye ko istete ot ladata vinagi ta ladi

Back to top button