Хасково

Не можаха да осъдят хасковлия, ритал вратата на окръжния прокурор

Петър Петров

Петър Петров

Хасковлията Петър Желязков Петров бе изправен днес пред местния Районен съд. 54-годишният мъж бе обвинен в дребно хулиганство.

Вчера сутринта Петър Петров отишъл в Съдебната палата, качил се на третия етаж и поискал среща с окръжния прокурор Иван Ванчев. Съдебният деловодител Надя Георгиева му обяснила, че прокурорът ще разговаря с него в сряда, когато е приемният му ден. Въпреки това Петър Петров останал на коридора пред канцеларията. По думите на свидетели разговарял по телефона, наричайки всички мафиоти и убийци, след това заявил на служителите в съда, че обявява гладна стачка. Причината била проблем с имот, който той изгубил преди години

Около 11:10 часа в съда пристигнали двама полицаи, които били изпратени по сигнал за „лице, притесняващо служителите в съда“. След пристигането си му поискали личната карта. По думите на единия от полицаите обвиняемият ги попитал „Вас прокурорът ли ви изпрати?“ и с бърза крачка тръгнал към кабинета му. Нахлул в канцеларията при деловодителя и системния администратор с трясък и направил опит да влезе в стаята на окръжния прокурор. Тогава бил спрян от системния администратор, който затиснал вратата с крак, а полицаите задържали Петър Петров.

Вземайки предвид тези обстоятелства както и двете предишни наказания на 54-годишния хасковлия за непристойно поведение, ругатни и буйство, наложени му от Районните съдилища в Димитровград и Кърджали, съдията реши да върне преписката на Районна прокуратура – Хасково.

Обвинението трябва да се произнесе дали Петър Петров да бъде съден за дребно хулиганство или деяние с по-висока обществена опасност по чл. 325, ал. 1.

В първия случай хасковлията го грозят 15 дни в ареста, а във втория – лишаване от свобода до две години.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
петралийски
петралийски
18.05.2011 19:58 19:58

за петров до 2г затвор за вратата на ванчев а максим стависки условно –българиомила земя на герои опааа грешка –земя на мафиоти

Анонимен
Анонимен
18.05.2011 22:02 22:02

ЗА ХАСКОВСКАТА ИМОТНА МАФИЯ В КОЯТО СА ЗАМЕСЕНИ ПРОК*РОРИ И ПОЛИЦАИ,ЩЕ ИМА ЛИ СЪД???
АКО ХОРАТА В ХАСКОВО ЗНАЯТ,КАКВО СА ПРИЧИНИЛИ НА ПЕТЮ,ЖЕНА МУ И ДВЕТЕ МУ ДЕЦА ЧЕНГЕТАТА НАХЛУВАЙКИ В КЪЩАТА МУ В ДВА ПРЕЗ НОЩА,ЗА ДА ГИ ИЗВЕДЪТ ПОКАЗВАЙКИ ИМ ЕДИН ФАЛШИВ НОТАРИАЛЕН АКТ,ЧЕ ИМОТА СЕ ВЗЕМА ОТ БАНКА,А СЛЕД ПЕТ ГОДИНИ СЪЩАТА БАНКА ДАВА УДОСТОВЕРЕНИЕ,ЧЕ НИКОГА НЕ Е ЗАПОРИРАЛА ИМОТА.ИМОТА Е ПОДАРЕН НА ТУРЦИ ОТ КЪРДЖАЛИ И Е ЗАПАЛЕН ЗАЕДНО С ИМУЩЕСТВО ЗА НАД СТО ХИЛЯДИ ЛЕВА.СЪДЪ ОПРАВДА ПЕТЮ,НО НЕ МУ ВРЪЩА И ДО ДНЕС КЪЩАТА В БОЛЯРОВО.ПЕТЮ ЗНАЕ ДО ЕДИН ВСИЧКИ КОИТО СА ЗАМЕСЕНИ В СХЕМАТА.ИМА И ДРУГИ ОЖИЛЕНИ,НО СИ ТРАЯТ ЗАЩОТО СА РАЯ??????

Back to top button