Хасково

Пожар изпепели апартамент до автогарата в Хасково

ПожарътАпартамент на бул. „Съединение“ до автогарата в Хасково се подпали тази сутрин. В жилището живеел само 80-годишният дядо Лозко. Около 7:30 тази сутрин той излязъл и отишъл на вилата. Минути след 8 кълбета дим, излизащи от апартамента му изплашили съседите, които подали сигнал за случващото се.

3 пожарни автомобила дойдоха на мястото за да гасят пламъците, имаше и екип на Спешна помощ.

Заради огромните кълбета пушек, който влязоха през отворените прозорци на останалите апартаменти в блока, съседи помислиха, че гори и жилище на третия етаж, но тревогата се оказа фалшива.

Дядо ЛозкоДядо Лозко се върна около час след инцидента. За трагедията той разбра от съседите и пожарникарите. Беше категоричен, че не е оставил нищо включено. Съседите коментираха, че и през зимата дори печка не пали.

От огледа на пожарникарите обаче стана ясно, че в апартамента все пак има електроуреди. Според огнеборците обаче пожарът не е тръгнал от тях, а от единия от ъглите на кухнята.

Причината за пожара ще бъде изяснена след разпит на потърпевшия в полицията и допълнителен оглед.

 Изгорелият апартамент  Мястото в кухнята, от където е тръгнал пожара
 Image  Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
anity
anity
21.05.2011 21:42 21:42

miliq 4owekk be za6to ne6tastiq se slu4vat na dobrite horaa :(((((
dano da mu se vastanovqt 6tetite za da ima kade da jivee gorkiqq ;((((

Back to top button