Хасково

Новият областен ясен в сряда, вдигат наказанията за шофьори

Новият замминистър Делян Добрев и депутатът Иван ПетровДа бъде увеличено наказанието за шофьори, които са предизвикали смърт при употреба на алкохол и движение с превишена скорост ще обсъждат следващата седмица в правната и вътрешната комисия на парламента.

Инициативата е на семействата на шестимата младежи от Симеоновград, които загинаха в жестоката катастрофа в нощта срещу Великден. Тя е била обсъдена на среща между тях и депутата от ГЕРБ Иван Петров, който заяви, че ще настоява за промените.

Новият областен управител на Хасково ще стане ясен в сряда. Тогава той трябва да бъде утвърден на заседанието на министерски съвет. Смяната на губернатора се наложи след като депутатът Делян Добрев бе назначен за заместник- министър на икономиката, а на неговото място в Народното събрание влиза досегашният областен управител Румен Данев.

Сред имената, които се обсъждат са общинският съветник Ирена Узунова, директорът на местния офис на НАП Павлина Пашинова и сегашният заместник-губернатор Николай Нанев. Ако областен управител стане Узунова, на нейното място в общински съвет трябва да влезе следващият в листата – метеорологът Спас Александров, коментира днес Иван Петров. Според него вариантът народен представител да стане губернатор не е сред най-възможните.

Следващата седмица ще бъде предложен и нов заместник-областен управител на мястото на Румяна Въчева, която вече няколко месеца е в отпуск. Тя замина при съпруга си в чужбина и е обявила, че няма да се връща.

На заседанието на Министерски съвет в сряда ще бъде гласувано и решението за повторното отваряне на медицински колеж в Хасково. Съгласуването е направено на предишното заседание на кабинета.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
кокорко
кокорко
21.05.2011 17:16 17:16

пашинова да си върви в банитеа метеоролога да си стои горе на ямача и си гледа кафеза с уредите бат ваньо не си губи времето с тия дребни назначения гледай повече митницата там е келепираи стига си надувал шкембето

Анонимен
Анонимен
21.05.2011 17:25 17:25

е тая селянка пашинова ако я направят областен…аахахахахаха ами ще станем за смях бе хора!

mimi
mimi
21.05.2011 18:22 18:22

bravo pashinova nie sme s teb

Анонимен
Анонимен
21.05.2011 23:01 23:01

ПОРЕДНИЯ СМЯХ – МУНЧО-ДЕПУТАТ, А КУКЕРА ОТ БОЯДЖИК И ОЛИГОФРЕНА ДЕЛЯНЧО КАДРУВАТ, ХА-ХА-ХА-ХА

ЕДИН бивш до.
ЕДИН бивш до.
22.05.2011 14:09 14:09

Др.Петров Иван Областен координатор на ГЕРБ.Др. Петров в КАТ С-я бяха изгонени много служители и с право.Беше изгонен и зам.началника на КАТ Тенчо Тенев който по времето когато ти беше Директор на РДВР Хасково същия ходеше в София да те сменява и да сяда на твоето място.Той бе назначен от М.Миков с протекциите на Паскалев с-к на Министър Миков и твой враг.Цяло Хасково сега говори че като изпъден от системата за награда по твое разпореждане багажат му е бил преместен от София в Димитровград с Мерцедес Спринтер бус собственост на РДВР.Ако това е вярно от мое име др.Петров ти и ГЕРБ губите поне 60 гласоподаватели.Бивш близък човек до тебе….

Анонимен
Анонимен
22.05.2011 15:03 15:03

КОМУНИСТИ,КОМСОМОЛЦИ ВСИЧКИ СМЕ В ЕДИНЕН СТРОЙ
КОМУНИСТИ-МРЪСНИ,КОМСОМОЛЦИ-ПОДМОЛНИ
ВСИЧКИ СТЕ ЕДИН БОКЛУК……..

kfkf
kfkf
24.05.2011 9:05 9:05

ХАСКОВО СИ ИСКА КМЕТА

НЕЩЕМ БОБОКЛУЦИ КАТО ТЕЗИ НА СНИМКАТА И ДРУГИТЕ ОКОЛО ТЯХ, ДЕТО СЕ КЛАНЯХА ВЪВ ВСИЧКИ ОФИСИ В ГРАДА ДА ГИ ВЗЕМАТ В НЯКОЯ ПАРТИЯ И ТЕ ВЗЕХА ТА СИ НАПРАВИХА ПАРТИЯ. ТОЗ МАЛКИЯ ТОЙ ОЩЕ НЕ Е В ЧАС , АМА ОНЯ С МУСТАКА Е ЗА БЕСЕНЕ, МОШЕНИК ОТ КЛАСА.
ИМАШЕ АПАРТАМЕНТ НА ПАРЧЕВИЧ И ВИТОШКА В СОФИЯ ОЩЕ КОГАТО БЕШЕ ДИРЕКТОР.
ОТ ДЕ ТЕЗ ПАРИЦИ БЕ ВАНЬО?

nimi
nimi
24.05.2011 14:17 14:17

Какъв кмет си искате „ПРОСТАЦИ“?? Този който 12 години Ви правеше на селски пръчки?? Този ли малуимник си искате „хасковски селяни“.Не пиша за истинскити граждани които са кореняци .Стига пришълци от селата Узунджово, Малево, Стамболово, и др.Искаме новият кмет да бъде от ХАСКОВО !!!!

Back to top button