Хасково

Вдигнаха тотопункта пред Обредния дом в Хасково

Вдигането на пунктаТотопунктът пред обредния дом в Хасково бе вдигнат и натоварен на камион. Работниците обясниха, че през почивните дни павилионът ще остане на паркинг, а след това ще бъде монтиран на новото му място, което не знаели къде е.

От пресцентъра на община Хасково обясниха, че тотализаторът сам премества пункта си на на ул. „Добруджа“. Мястото е избрано от тях след като преценили, че предложеното им от кметството на ул. „Лонгоза“ не е подходящо.

През февруари в Хасково се заформи скандал във връзка с тотопунктовете. Тогава от спортния тотализатор обявиха, че община Хасково ги кара да премахнат павилионите си. На среща между кмета Георги Иванов и шефката на тотото в Стара Загора Милена Костадинова бе изяснено, че трябва да бъде преместен само пунктът до обредния дом.

Тогава от ГЕРБ коментираха, че премахването на павилиона било заради близкия хотел на кмета. Градоначалникът пък обяви, че градинката пред обредния дом е част от проекта за благоустрояване на Хасково за 10 милиона лева и предстои реконструкцията й.

 Вдигането на пункта  Вдигането на пункта

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
21.05.2011 15:24 15:24

Егати и мизерията дано съборят и Обредния дом и да се оформи едно хубаво местенце и кметския хотел отваря картинката като цяло се заформя едно красиво местенце на толкова оживен път.Сега като гледам снимката се вижда само мизерия

гербер
гербер
21.05.2011 17:09 17:09

правилно-мястото на обрязания дом е на гробищата – да се събори и оформи паркинг за кметския хотел за охранител да се назначи лозко иванов а снежа гарабед за пиар

Анонимен
Анонимен
21.05.2011 18:49 18:49

ТО ТОВА Е ЦЕЛТА НА КМЕТА
ПАРКИНГ ЗА ХОТЕЛА НА СИНА МУ
И КВО СЕ ЗАЯЖДАТЕ БЕ ХОТЕЛА НЕ Е НА КМЕТА
ТОЙ Е НА СИНА МУ

Анонимен
Анонимен
23.05.2011 12:49 12:49

brawo

anonimen
anonimen
23.05.2011 19:20 19:20

Nali ima totopunkt tochno na otsreshtnata strana na shoseto.Togava kakav e problemat.

Back to top button