Хасково

Монтираха тотопункта от Обредния дом на „Добруджа“

Монтирането на павилионаТотопунктът, който в събота бе вдигнат от бул. „Освобождение“, днес бе монтиран на новото си място на ул. „Добруджа“ в Хасково. Премахването на павилиона се наложи заради бъдещото облагородяване на градинката пред Обредния дом, обясниха от общинската администрация.

Интересът към тотопунктове в Хасково се повиши след като през февруари в тотализатора получиха писмо от кметството да премахнат павилионите си. След среща между кмета Георги Иванов и шефката на тотото в Стара Загора Милена Костадинова бе изяснено, че трябва да бъде преместен само пунктът до обредния дом. Тогава от ГЕРБ коментираха, че причината е заради близостта му с хотела на сина на градоначалника.

От община Хасково в събота обявиха, че тотализаторът сам премества павилиона си на новото му място на ул. „Добруджа“, където и преди години имаше обект на тотото.

 Монтирането на павилиона  Монтирането на павилиона

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button