Хасково

Велосипеди, фотоапарати и бинокли от конкурса „Обичам природата и аз участвам“

Алея, архив10 велосипеда, 10 фотоапарата и десет бинокъла ще бъдат раздадени като награди от конкурса „Обичам природата и аз участват“, който организира Министерството на околната среда и водите и фондация „Димитър Бербатов“.

Всеки, който желае да участва може да изпрати есе, рисунка или снимка, като учениците са разделени в две възрастови групи – деца до 14 години и юноши до 18 години.
Желаещите могат да участват с до три свои работи, които да показват отношение и грижа към природата.

Всички произведения трябва да бъдат изпратени на електронните пощи на РИОСВ – Хасково до 24 октомври 2011 година – mchompalova@riosv-hs.org или pr_riosv_hs@abv.bg.

От най-добрите рисунки и фотоси на национално ниво ще бъде организирана и показана изложба през месец декември, когато ще бъде връчена и наградата на Министерство на околната среда и водите за най-зелен град. Десет от най-добрите есета ще бъдат публикувани на сайтовете на Министерство на околната среда и водите и Фондация „Димитър Бербатов“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button