Хасково

Узунова: Ще работя за приемственост „община-област-държава“

Ирена УзуноваЩе работя за приемственост между община, област и държава – това заяви на първата си среща с журналисти новият областен управител на Хасково Ирена Узунова. Днес тя бе официално представена от бившия губернатор и настоящ депутат Румен Данев и колегите му Фани Христова и Иво Димов.

Най-голямото ми желание е да се решават местните проблеми, а като човек с опит смятам, че мога да ги представя по най-добър начин пред държавата, заяви Узунова, която досега бе общински съветник в местния парламент в Хасково. Тя допълни, че ще търси златната среда между местните и държавни интереси.

Подарък от ДаневОсновните задачи пред областния управител представи досегашният губернатор Данев. Сред тях са инициативата за предоставяне на сградата на ПМГ Хасково на общината, изграждането на противошапната ограда на българо- турската граница, която в хасковска област е с дължина 44 километра и отчуждителните процедури по пътя Симеоновград – Гълъбово, автомагистрала Марица и високоскоростната жп линия Пловдив – Свиленград.

Румен Данев връчи на наследничката си символичен подарък – керамичен сувенир, изработен от децата от дом „Асен Златаров“.

Румен Данев влезе в парламента на мястото на Делян Добрев, който стана заместник – министър на икономиката. Вече са водени разговори с председателката на Народното събрание Цецка Цачева за заемане на мястото на Добрев в икономическата комисия от новия депутат Данев, съобщи колежката му Фани Христова.

 Представянето на Узунова  Бивш и настоящ

 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
31.05.2011 8:54 8:54

Я НЕ ЛЪЖИ ХОРАТА, ЩЕ РАБОТИШ ЗА СОБСТВЕНИЯ СИ ДЕБЕЛ ЗАДНИК. И КАТО ЗНАЕМ ЧЕ КАТО АДВОКАТ НЯМАШ НИТО ЕДНО СПЕЧЕЛЕНО ДЕЛО, ВЕЧЕ НИ Е ЯСНО КАКВИ ЩЕ ГИ СЪТВОРИШ И ТАМ.
ПЪК МУНЧО В ИКОНОМИЧЕСКАТА КОМИСИЯ – ОЛЕЛЕ-МАЛЕЛЕ, ЩЕ ЦЪФНЕ ИКОНОМИКАТА КАТО НАЛЪМИТЕ НА ДЯДО МИ.

fff
fff
31.05.2011 10:05 10:05

ЩЕ ТИ ЦЪФНЕ ГЪЗА КАТО ТЕ ОПЪНЕМ НЯКЪДЕ… ХАХАХ

Grajdanka
Grajdanka
31.05.2011 11:48 11:48

Bravo na gost,tova e samata istina,ta koi ne poznava Yzynova,tia e kato p4eli4kata maia,ot partia na partia i t.n.

вакло агне
вакло агне
31.05.2011 12:40 12:40

Узунова,най-добре ходи да плюскаш чевермета и не се занимавай с неща,които не разбираш.То,ако ти закрият службата,никой няма да разбере.

Анонимен
Анонимен
02.06.2011 8:26 8:26

СТИГАТЕ СТЕ Я КРИТИКУВАЛИ БЕ,ТЯ ОЩЕ СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО 42 КИЛОГРАМОВА 19 ГОДИШНА АБИТЮРИЕНТКА И ЦЪФТИ И ПРИЦЪВТЯВА.КООО???

Back to top button