Хасково

Хасковски ученици посетиха замъка на Дракула

Групата от ХасковоПетима ученици и четирима учители от хасковското училище „Св. св. Кирил и Методий“ се завърнаха от посещение в румънската област Трансилвания. Там те са участвали в петата работна среща по проект, свързан с училищни партньорства.

По време на срещата възпитаниците на хасковското школо са посетили училища, исторически, природни  и културни забележителности на Трансилвания. Учителите са участвали в работни срещи, а учениците – в художествени и забавни дейности, както и в подготовката и представянето на обща пиеса. 

Заключителната пиесаВсяка от партньорските страни по проекта – България, Румъния, Унгария, Португалия, Германия е взела участие и в заключителната обща пиеса със свои участници – пътешествието на средновековните калфи  и съвременните пътуващи работници в Европа. Пиесата се е играла на английски език.

Пътуването на хасковските учители и ученици  приключило с посещение на замъка Бран, който е известен като замъка на Дракула и кралския дворец в Синая.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ммм
ммм
03.06.2011 17:31 17:31

петима у4еници ,с 4-ма у4ители …… БРАВОООО …..

Анонимен
Анонимен
06.06.2011 23:27 23:27

бравооо ширинннн

Back to top button