Хасково

Градината по изкуствата, общежитията и ПГДС с най-озеленен двор

Детската градина по изкустватаДетската градина по изкуствата, Обединените ученически общежития и ПГСД „Цар Иван Асен ІІ“ са победителите в обявения от РИОСВ конкурс за най-озеленен и поддържан двор на училище или детско заведение.

Те получиха дръвчета за засаждане и луксозни издания с практически съвети по градинарство. Грамоти и информационни материали на екотематика имаше и за останалите участници в конкурса, който догодина ще покани за участие и други общини освен Хасково. 

Директорът на регионалната екоинспекция Димитър Илиев припомни, че Международният ден за опазване на околната среда се чества от 1972 г, а 2011-та е обявена за Международна година на гората. Депутатката Фани Христова, член на Парламентарната комисия по околната среда и водите задочно поздрави участниците в конкурса. 

Общежитията ПГДС

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button