Хасково

Любо Нейков и Калин Врачански идват на театралните празници

ДКТ Иван ДимовКуп звезди на родния театър ще гостуват в Хасково на тазгодишното издание на театралните празници, което се открива в сряда. Първи на сцената ще излязат Асен Блатечки и колегите му от спектакъла „Жената над нас“, с който ще бъде поставено началото на фестивала. Освен като актьор любимецът на тинейджърките ще се изяви и като режисьор на пиесата „За мишките и хората“ по едноименното произведение на Стайнбек.

Любомир Нейков, Елена Петрова, Стефан Рядков и Мария Статулова са звездите в популярната комедия на Ст.Л. Костов „Големанов“. Тя ще бъде играна в петък, а билетите са по 20 лв. На хасковска сцена ще се изявят и „двойникът на д-р Хаус“ Калин Врачански, нашумял с участието си в сериала „Стъклен дом“, а също и колегите му Димитър Рачков, Стефан Рядков, Тончо Токмакчиев, Дидо Мачев, Илия Добрев и Катерина Евро.

Освен шестте постановки за възрастни, по време на театралните празници ще бъдат изиграни и 6 спектакъла за деца, които са със свободен вход. Ще има и детска работилница пред театъра, в която малчуганите ще бъдат забавлявани от четирима клоуни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button