Хасково

Агенцията по храните погна кафетата по парковете

д-р Христо ВълчановИнспекторите от Агенцията по храните започнаха проверки по заведенията в парковете в Хасково, съобщи за Haskovo.info временно изпълняващият длъжността директор на местната структура д-р Христо Вълчанов.

Първият обект вече е отнесъл глоба. Съставен му е акт за лоша хигиена на кухнята, уточни д-р Вълчанов.

През миналата седмица са извършени общо 56 проверки.

Спрян е от експлоатация павилион в Хасково. Причината – липса на регистрация по чл.12 от Закона за храните. Собственикът на търговския обект ще бъде глобен с 1500 лева.

Актове за нарушения са съставени и на хранителен магазин в община Хасково за стоки без етикети (500 лева), както и на търговски обект в Харманли заради неизрядни етикети (250 лева).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

12 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
07.06.2011 17:13 17:13

ламарините на Хачо в парка до Еском, са под всякаква критика, да минат и от там, всичко е леш, кухня, маси, тоалетна – ужас

potrebitel2
potrebitel2
08.06.2011 16:56 16:56

potrebitel,абсолютно си прав!Подкрепям те!

трагедия от всякаде
трагедия от всякаде
08.06.2011 16:03 16:03

За магазин Бай данчо или хубаво или нищо.щото инак бият….а тия жертви отсреща са за съжаление като знам колко струва да строиш в днешно време и на тая криза. Моя позната е продавачка при тях реве жената че и тя остава без работа и хляб,ама нали сега ГЕРБ са на власт така ще е ,право са казали хората -като изплува л…то…а Александър Добрев предира наред с името на сина си и хич не му пука . Превърна целия квартал в роби на амбициите му и алчността

az
az
08.06.2011 13:59 13:59

a za boklu4arnizite na kenana kam zoologi4eskata gradina kakvo ste kajete?????

няма значение
няма значение
08.06.2011 13:15 13:15

подкрепям ви с вас съм

няма значение
няма значение
08.06.2011 12:36 12:36

магазина на Бай Данчо е под всякаква критика ама тях никой немойе да ги пипне , а срещу него новия магазин го съсипаха ако не били изрядни как щяха да го построят и как щяха да им разрешат да работят. Ама на Делянчо не му изнасят и само прави мръсотии на хората .бай Данчо събрал пенсионерките на махлата за продавачки и никакво обслужване няма .Педи два дни влезнах да си купя цигари от него и бабичката ме видя ,че влизам ,но неми обърна внимание докато не я попитах дали ще ме обслужи , ати ми отвърна „ай казвай ко ши искаш нямам време да те обслужвам пък и работното ми време свърши“ ,ми като и е свършило работното време според мен трябвало е да си заключи магаззина и нямаше никой да я притеснява .

потребетел
потребетел
08.06.2011 7:50 7:50

Извадете не коректните търговци и производители на светло.Този слагал вода ,онзи тумблирал месо и пр.Извадете ги на светло тези мошеници,да ги знае обществеността.Това никога няма да стане г-н Вълчанов.Няма как да цицате комисионни и рушвети ако ги покажете .

инициативен комитет
инициативен комитет
08.06.2011 6:53 6:53

В продължение , призовава ме всички честни хора да подкрепят инициативата ни, за да можем всички заедно да спрем тази порочна практика на шуро бадженащина и корубционна администрация да взима не справедливи решения , поне в рамките на квартала ни.
В заключение – г-н Добрев , няма да можете със сила и обещания на накарате честните хора да пазаруват във вашия магазин.Не това е начина.

инициативен комитет
инициативен комитет
08.06.2011 6:45 6:45

Ин.ком. от кв.Овчарски сме.Хубава е инициативата да се проверят всички търговски обекти,особено тези за търговия с храни.И в нашия квартал има такива , но остават някак недосегаеми,особено след идването на „Герб “ на власт.Такъв обект е хранителния магазин на ул.Македония с/у клуб Овчарски.Става дума за м-н Бяй Данчо.От как Делян стана депутат , един инспектор не е посетил ТО, то смее ли ,както се изразява баща му г-н Добрев.Не искаме да коментираме хиг.му състояние ,кач.на пред.храни и обслужването.С две думи не ни е приятно ,не пазаруваме там.В съседство с него/с/у него / обновен ,модернизиран отговарящ не на бълг.законодателство , а на Европейското , но стана цял месец го спират органите на КХ към ОДБХ гр.Х-во.Естествено инсп. спазват указ. на шефа си .А кой е шефа .Същия този човек от снимката ,д-р Вълчанов.Еша му няма да праща инспекторите да плашат бабите по пазара/спомняте си случая с баба Иванка на пазара/, да пародира с празни приказки за глоби и актове ,който в последствие или се скатават или отпадат.Искаме открито да попитаме със каква съвест спира и затваря един действително Европ.магазин , макар и в по умален вид, или отново става подлога да угоди на г-н Добрев , заради зам.м.Делян , а и сториата намирисва и услуга на м.Найденов, да да може най-после да се докопа до заветния пост Дир.ОДБХ гр.Хасково.Съграждани , всички тези дейния убиват вярата ни в Демокрацията,вярата за някаква промяна на обществото.Тези и др.подобни действия от не реализирали се,не накрали се държ.служетели, министри и техни родители и роднини,са бич за дребния и средния бизнес у нас.Ако продължава така , Вашето безхаберие и служ.безотговорност , началническата Ви кариера ще бъде твърде кратка. Решени сме да достигнем до край,ако ли е нужно да занимаваме телевизий ,ако трябва и парламентарни комисий за това

nakata
nakata
07.06.2011 20:46 20:46

a po VESPREMA kak e?

враг
враг
07.06.2011 17:29 17:29

И в Бадема има такъв пумийник – Шатрата му викат

ин.комитет
ин.комитет
09.06.2011 5:27 5:27

Вярно си е тезата ,че тези от Агенцията по храните , под натиска на Началника си д-р Вълчанов, разпъват чадър над бат Сашко.Как е възможно да се ограничава асортимента на предлаганите храни в новия / стар магазин на Житен клас.Да не би хигиенните условия в м-г Бай Данчо да са по хубави за да може да предлага наливно сирене и колбаси. Но в днешни времена е така. За да угоди на новия зам.м./ депутата Делян , за да запази поста си д-р Вълчанов е готов да им целува и задните части.Хората в квартала са честни и справедливи , така че Бай ти Сашо много ти здраве ,не сме овце да ни вкараш насила да пазаруваме в връсния ти магазин, а за д-р Вълчанов да не си омаловажава правомощията а да разпореди една официална проверка в м-н Бай Данчо, но тя да бъде реална , не от подготвени предварително инспектори които знаят какво да пишат, както обикновено е процедурата за наши хора.

Back to top button