Хасково

Провериха осем заведения по парковете, 1 акт

д-р Христо Вълчанов6 заведения в паркове в Хасково и две в Харманли са проверени от инспектори на Агенцията по безопасност на храните, съобщи за Haskovo.info изпълняващият длъжността директор д-р Христо Вълчанов. При едно от тях е наложен акт. Причината е, че инспекторите са установили лоша хигиена в кухнята му. Проверките в парковите кафенета ще продължат, докато бъдат проверени всички, уточни д-р Вълчанов.

Акт е съставен и в димитровградски хлебозавод. Причината е неспазена разпоредба на Агенцията за временно спиране на производството на един от продуктите на хлебозавода.

На търговец на хранителни добавки за спортисти в Хасково пък е наложено предписание заради етикети, на които не са отбелязани всички съставки. Общо 6 са издадените предписания през изминалата седмица, съобщи д-р Вълчанов. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button