Хасково

Засякоха поредния фалшив стикер за „синя зона“

Емил ГеоргиевФалшив стикер за „синя зона“ бе засечен тази сутрин на паркинга до Централна поща. След проверка служители на „Паркинги и гаражи“ установили, че лепенката, поставена на задното стъкло на автомобила, не отговаря на номера на колата, за която е закупена.

Веднага след като нарушението било установено на автомобила била поставена скоба.

Около 9:30 тази сутрин, когато шофьорът дойде, той бе посрещнат от служители на „Икономическа полиция“.

Свалянето на скобатаАвтомобилът не е мой. Взех го от приятел, за да го покарам„, обясни Емил Георгиев, по-известен като Заека.

Той плати глобата за освобождаване на BMW-то от скобата и не след дълго потегли към полицията заедно с един от служителите на МВР

Това е четвъртия случай на засечен фалшив стикер в „синята зона“ в Хасково.

Стикерът Икономическа полиция

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ЕДИН 2
ЕДИН 2
14.06.2011 14:23 14:23

Като е залепена на друга кола какво и е фалшивото?Ако човек е имал друга кола и я е продал в друг окръг задължен ли е да си остави стикера?Купува си нова кола и пак ли да си купува нов стикер?Ами ако направи тази операция 5-6пъти какво да пълни гушата на кмета ли?Еба ти и посинялата зона простотия до шия и двама лайнари снимани отзад.

активен шофьор
активен шофьор
14.06.2011 16:49 16:49

Какво ще рече „фалшив стикер“ . Според регламента, който ми обясниха от Общината при получаване на стикера, той представлява абонамент за паркиране. Плащаш и си паркираш. Само че ако колата катастрофира или бъде продадена? Кво прайм тогава? какво значение има номера на автомобила? Нали е платен годишния абонамент. Дали ще е на моята кола или тази на жена ми … какво значение има?? Ама на, педерастки условия, в педерастка общинас кмет крадлив педераст!!!!!

ХАСКОВЛИЯ
ХАСКОВЛИЯ
14.06.2011 22:39 22:39

Наш Недялко като разбра, че ще го съдят, организира хайка около Съда. Белким хване неправилно паркирал съдия, та да го озори. Но намериха друг, па се събраха сутринта две коли на Общината и десетина служители. Беще и тоя от Хс телевизия да щрака с фотоапарата. Па и от Икон. полиция извикали да направи разработка. Хвала на достойните изедници на нашите данъци, хвала.

dd
dd
15.06.2011 13:32 13:32

dd

БАТ САЛИ
БАТ САЛИ
15.06.2011 13:40 13:40

Бравус ва бат Нидялко,ам мног си убав ва с те цървень бузки мязаш също кат на малко прасенци газинката.Щот ми си приятел ша ти кажа да са вардиш демек де дань зем да та обърка някъв нер чи тогава лошо много лошо,с то тирбушон лелиии,лели,лели…

Back to top button