Хасково

Четири отделения в МБАЛ – Хасково с нови-стари шефове

МБАЛ - ХасковоЧетири от отделенията на МБАЛ – Хасково остават със старите си шефове. Това стана ясно след проведен конкурс в лечебното заведение.

Началник на Второ вътрешно остава д-р Костадин Василев, а на Хирургия – д-р Живко Атанасов. Хемодиализа ще се ръководи от д-р Владимир Попилиев. За началници на тези три отделения се явиха само тези медици, коментира пред Haskovo.info управителят на МБАЛ – Хасково д-р Тодор Пандов. 

Конкуренция имаше за шефския пост в Инфекциозно отделение. За него се бореха досегашният началник д-р Петър Хубенов и инфекционистът д-р Красимира Кинова. В крайна сметка изпитната комисия е предпочела д-р Хубенов.

За началници на останалите отделения в областната болница също ще има конкурс. Той обаче ще се проведе на есен, допълни управителят на МБАЛ – Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
доктор
доктор
16.06.2011 13:10 13:10

Управителят на МБАЛ се казва Тодор Пандов

карлос
карлос
16.06.2011 15:52 15:52

абе тия работи са лесни работа се иска работа и то ефективна

Back to top button