Хасково

Нанси Колева с индивидуална награда от театрален фестивал в Поморие

ImageНанси Колева от Малък младежки театър зад пазара  се завърна с индивидуална награда за ролята й на Боряна от едноименната драма на Йордан Йовков от Националния детски театрален фестивал „Сцена край морето“ в Поморие.

„Като цяло  фестивалът няма конкурсен характер, ще бъдат отличени само най –интересните и запомнящи се изпълнения. За първи път фенове  искаха автографи и снимки, тичаха след автобуса, за да  изпратят хасковските  участници във фестивала.“, ръководителката на Театралното студио – Румяна Георгиев.

В Поморие нейните възпитаници са се представили със спектаклите „Боряна“ от Йордан Йовков, „Моделът и неговия художник“ от Веселин Стоянов и „Безсмъртно танго“ на Кева Апостолова. И трите пиеси са лауреати от други конкурси през този творчески сезон. 

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Сисо
Сисо
24.06.2011 13:28 13:28

Няма по-голямо Слънце от нашета Борянка (Нанси).
Обичаме те!

Back to top button