Хасково

Зоната за отдих и спорт под Авеню под наем за 430 лева

Зоната за отдих и спортЗоната за отдих и спорт под „Авеню“ в Хасково ще може да бъде отдавана вече под наем, решиха на днешната сесия общинските съветници. Началната тръжна цена на футболното игрище ще е 105 лева, на баскетболното игрище – 77 лева, на волейболното игрище – 58 лева, на игришето за тенис на корт – 60 лева, а сградата със събрекалните – 130 лева.

Целта на предложението, направено от кмета Георги Иванов, е наемателите да се ангажират да положат съвременна мултифункционална настилка на игрищата – инвестиция, която няма да бъде направена с пари от общинския бюджет.

Групата на ГЕРБ гласува против това решение. Според Антон Иванов сумата от 430 лева на месец е много ниска, тъй като този наем се избива за няколко дни, а полагането на настилките няма да струва повече от 40 хиляди евро.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button