Хасково

Тоалетна „поникна“ на ул. „Враца“ в хасковския кв. „Хисаря“

Тоалетната на улица ВрацаТоалетна „поникна“ на ул. „Враца“ в хасковския кв. Хисаря, сигнализираха читатели на Haskovo.info. Проверка на екипа ни установи, че с годините собствениците на имоти сантиметър по сантиметър са заграбвали от улицата. Ако преди време електрическите стълбове са били на улицата, то сега те са в дворовете им.

Така в един от имотите тоалетната се е оказала на пътя. Как е станало това и защо никой от съседите не пожела да коментира, а собствениците на имота не си бяха у дома. 30 метра по-надолу от поникналата тоалетна пътят толкова се стеснява, че детска количка трудно минава, за пожарна и линейка не може да става и дума, още повече, че липсва и асфалт.

Там живее Мелек Межден със съпруга си и 2-годишния си син. „Повикахме хора от общината да ни очертаят имота и след това си построихме къщата“, обясни Мелек. Тя бе категорична, че домът й не засяга пътя. „Живеем в мизерия, сред бездомни кучета, кърлежи и бълхи. Канализацията мирише, а мръсната ни вода се излива в дворовете на къщите, където не живее никой“, обясни майката.

Съседката й Ренгюл Изет допълни, че заради лошото електрозахранване на района непрекъснато горят електроуредите им. „Вече пети път ми се разваля пералнята. Ако членството ни в Европейски съюз е в унисон с тази улица не знам какво да кажа“, жалва се жената, която живее на ул. „Враца“ със съпруга си и 6-годишния си син.

 По-широката част от улицата  Мелик

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Иван
Иван
27.06.2011 16:31 16:31

Елате и на улица „Петрич“ и вижте същите л…на. Макар, че тук живеят родители на митничари кварталът е същия. Тук улицата на места е широка около метър, да не говорим, че някой си направил бабунка до средата на улицата, та водата да не влиза в двора му. Друг си разширил двора, трети строят незаконно. Тук никой не ги вижда, защото е краен квартал. И хората го знаят и не им пука от никой и нищо.

пишман Хасковлия
пишман Хасковлия
27.06.2011 16:59 16:59

Този квартал е забравен от всички инстанции,но когато дойдат избори,нещата се оправят докато отминат изборите,убеден съм че нито едно семейство не дължи и стотинка на общината нито за електичество нито за вода нито за данъци,коректни платци, но общината и пръста си не помръдва,вече селата са със канализация,асвалт и път.Кмета вместо да строи разни ненужни никому камбанарии,да отпусне пари за този не малък квартал.Ще повикаме комисия по правата на човека в Брюксел,да разберат и видят че сме дискриминирани цели 50 или 70 години,защото нищо и никога не е правено за този квартал.

хасковлия
хасковлия
12.03.2012 14:04 14:04

ТОВА Е ДИСКРИМИНАЦИЯ СЕСТРООООО НЕ ГО ЛИ РАЗБИРАТЕ ОЩЕ, АЗ СЪМ ТАКСИДЖИЯ И НАИСТИНА ТОЗИ КЕНЕФ Е НА САМАТА УЛИЦА,ТРЯБВА ОБЩИНАТА ДА ГО ПРЕМАХНЕ

georgi
georgi
28.08.2012 16:06 16:06

bahti anarhiqta tva obstinata spat li be,da go mahnat tova kenef4e ot tozi pat da go izpravqt patq

Back to top button