Хасково

Стотина от областта ще протестират срещу скока на тока

Подписка на ДНЕС, архивБлизо 100 души от област Хасково ще се включат в националния протест „Заедно срещу безобразията на монополите и ценовия терор“, който гражданско сдружение ДНЕС организира в неделя в София. 

В градинката на „Кристал“ протестиращите ще изразят възмущението си от неадекватните цени на тока, парното, водата, газта, горивата и поредното им увеличение, както и от своеволията на мобилните оператори и политиката на банките.  

„Опитват се да ни заблуждават, че планираното увеличение на тока от 1 юли ще е „символично“. Казват ни, че това нямало да се отрази на цените и на доходите ни. Истината е, че заедно с цената на тока, се увеличава и цената на парното, а нощната тарифа за ел.енергия ще скочи с цели 5-10%!“, коментират от ДНЕС.

Сдружението  призовава гражданите за излязат и да покажат, че са единни срещу неадекватно високите цени, надписаните сметки, неизгодните и неясно написани договори и некоректното отношение към потребителите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button