Хасково

Удължиха срока за разследването на катастрофата в Симеоновград

ImageРазследването за жестоката катастрофа на Великден в Симеоновград е удължено с 2 месеца. Причината е, че нито една от 11-те експертизи по случая не е готова, съобщи за Haskovo.info наблюдаващият прокурор и говорител на окръжна прокуратура Хасково Павел Жеков.

На 24 юни изтече срокът от 2 месеца, в който трябваше да приключи разследването. Заради липсата на готови експертизи срокът е удължен с още 2 месеца с разпореждане на окръжния прокурор Иван Ванчев.

При жестоката катастрофа минути преди Великден пияният Данаил Георгиев връхлетя с лек автомобил Опел върху група младежи на тротоара на ул. „Съединение“. Шестима загинаха, а двама бяха ранени.

Към момента с обвинение е единствено братовчедът на шофьора – Живко, който му е представил колата си.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
засрамен хасковлия
засрамен хасковлия
28.06.2011 17:46 17:46

Това е абсолютен резил!Накрая впиянчения убиец ще се измъкне ненаказан.
Ама що ли се ядосвам и паля,все пак живеем в България,още повече-в Хасково,където повечето са навързани като тантел-марка!
Жалко за дечицата и почернените им близки :-(((

molko
molko
29.06.2011 13:26 13:26

къде е полицайката където на втория час изми с пожарната всички улики. До Присъда няма да се стигне защото е намесена полицията и прикриват и гонката и наркотиците.

гост
гост
30.06.2011 18:06 18:06

тук май не става катастрофа за турчин или циганин,,,много ясно срока ще се удължи,улики няма ,виновни изобщо няма все ще се намери някакво оправдание,,,накрая и делото ще се закрие и покрие,,,смешно ей затова тази държава не може да си стъпне на краката,,,има още доста мъки тук в България,,

Back to top button