Хасково

39-годишен удуши 51-годишен пред хотел в центъра на Хасково

Полиция39-годишен хасковлия е задържан за убийство, съобщават от областната дирекция на МВР в Хасково.

Снощи малко след 19 часа е била извикана линейка за припаднал мъж пред хотел „Аида“ в центъра на областния град. При пристигането на медицинския екип 51-годишният хасковлия бил в клинична смърт.

Полицаите установили, че половин час по-рано между извършителя и жертвата е възникнал скандал за неуредени финансови задължения. Двамата са се „хванали за гушите“ и са се сдърпали на тротоара пред ресторанта на хотела. След тази сцена, жертвата си е тръгнал, но таксиметров шофьор видял как на мъжа му става лошо и припада на земята.

Водачът на таксито сигнализирал в Спешна помощ, но мъжът е починал. От проведената аутопсия става ясно, че смъртта на мъжа е настъпила вследствие от счупване на горна част на гръдна плочка над щитовидната жлеза и счупване на рогче на гръкляна, вследствие от душенето.

Задържаният за убийството е познат на органите на реда.

Вижте подробности във видео репортажа

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
666
666
29.06.2011 17:11 17:11

maika ti da e*a umriiiiiiiiiiii

666
666
29.06.2011 17:13 17:13

buca li si kav si i ti da umre6 nai miloto ti da umre kalna te za6toto si golqm p**al da umresh infarkt da polucish..

Back to top button