Хасково

Точевски пак директор на „Христо Смирненски“, заряза кметуването

Представянето на В.Точевски на 28 юни 2010 г.От вчера Венко Точевски не е заместник – кмет на община Хасково, а отново е директор на ОУ „Христо Смирненски“. „Неплатеният ми отпуск от училище изтече на 28 юни. Затова реших да се върна отново на старата си работа“, коментира за Haskovo.info Точевски.

По думите му договорът му в общината изтичал на 30 октомври, но тъй като подготовката на учебната година вече била започнала било коректно от негова страна да се върне по-навреме в училище. „Сега се определят местата в първи клас, правят се ремонти и се разпределят часовете за следващата година.“, допълни Венко Точевски, който вчера е присъствал и на първата родителска среща на първокласниците.

Що се отнася до работата му в общината той обясни, че при назначаването му като „заместник – кмет“ градоначалникът Георги Иванов е имал две основни задачи за него – делегираните бюджети в детските градини и работата по проекти. 

Справихме се с делегираните бюджети. Мисля, че съм бил полезен и в реализирането на проектите. Последният от тях, в който имам участие, бе гласуван на сесията на 24-ти юни. Той е на стойност 130 хиляди евро“, похвали се Точевски.

От община Хасково обявиха, че засега на мястото му няма да бъде назначаван друг човек.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
някой си
някой си
01.07.2011 8:09 8:09

струва ми се че причината е в това че кораба г иванов потъва и плъховете панически бягат скоро може да изчезне и керанов ПРи нов кмет както се очаква в общината ще има тотална чистка от чистачката чак до върха В общината всички си търсят работа

Back to top button