Хасково

Събарят незаконна ограда на ул. Враца след жалба

ул. ВрацаНезаконна ограда на ул. „Враца“ №35 трябва да бъде съборена, установи проверка на община Хасково, направена по повод постъпила жалба от гражданин в деловодството на администрацията и публикация в Haskovo.info. 

Екип експерти е посетил въпросната улица и е направил проверка по постъпилата жалба. Проверяващите поискали от собственика необходимите документи за строителството на оградата, но той не могъл да представи такива, тъй като нямал, обясниха от пресцентъра на общината.

Тоалетната на ул. ВрацаОт кметството ще окомплектоват преписката, която придружена с писмо  ще бъде изпратена до Регионалната дирекция за Национален и строителен надзор, които ще съставят констативен протокол и заповед за премахване на незаконното строителство.

Читатели на Haskovo.info сигнализираха, че  на ул. „Враца“ голяма част от хората са разширили имотите си за сметка на пътя. Един от собствениците дори е построил тоалетна на пътя, а метри по-надолу от ул. „Враца“ е останал път широк, колкото един човешки разкрач.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ваня
Ваня
08.07.2011 16:31 16:31

Същата дивотия е и на улица Петрич, но на кой му пука. Село, живо село а сме живеели в град глупости на търкалета. Градът е само в центъра всичко друго е село и то голямо. Тук е рай и за куфарните търговци и за всякви такива дет продават в селото – квартал. Да видим докога.

Анонимен
Анонимен
08.07.2011 18:21 18:21

ALOO GRAJDANKATA NA SELO RAJDANA

Анонимен
Анонимен
10.07.2011 13:46 13:46

улица?

Katq Petkova
Katq Petkova
13.10.2011 22:36 22:36

Iaz se sblaskvam s nezakonnoto stroitelstvo.Imam si problemi s ednata sasedka.postroi si ograda ot edni grozni lamarini.Az ne sam i razre6ila i i poiskah razre6itelno i regulacionna liniq.Atq mi otgovori,4e moje i Boiko Borisov da poiskam taka i kazali ot ob6tinata.Isega hodene po makite okaza se 4e ogradata e cqlata v moq imot,ka6tata s 7 sm.,drugata ograda se otklonqva v kraq si po4ti 1 m.OB6TINATA KAZAHA 4E NQMA RAZRE6ENIE ZA STROEJ.

Back to top button