Регион

Спипаха дрехи менте на „Капитан Андреево“

Ментетата, снимка от АМФалшификати на маркови спортни стоки са задържали митническите служители на „Капитан Андреево“. В последните три дни са предотвратени три опита за контрабанда, съобщават от Агенция Митници.

При щателна проверка на полски автомобил митничарите открили 900 спортни горнища, пораждащи основателни съмнения за нарушаване на права върху интелектуална собственост. Иззетите стоки са с етикети на световноизвестната търговска марка „Puma“.

Ден по-късно на „Капитан Андреево“ служители на Митница Свиленград извършили проверка на бус, пътуващ от Турция през България и управляван от черногорски гражданин. В него са открити 72 спортни анцуга с етикети „Adidas“.

На следващия ден е проверен лек автомобил с български регистрационен номер. В личния багаж на пътник от колата са открити недекларирани 35 тениски с къс ръкав с етикети „Adidas“ и „Nike“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Krisss
Krisss
11.07.2011 1:31 1:31

sega neka se dosetim otkade li idvat fal6ivite drehi? Ot Turcia, razbira se! Orginalda.tr ….hahaha, magasari turski!

Back to top button