Хасково

Петима тийнейджъри в ареста за кражби

ПолицияДве 17-годишни момчета от Харманли са задържани в местния арест, съобщават от Областната дирекция на МВР. Криминалистите са установили, че младежите са извършители на няколко кражби.

Задигнали са 5 акумулатора от леки автомобили, паркирани пред домовете на собствениците им и велосипед. Непълнолетните извършители, познати на полицейските служители с подобните си прояви, са задържани до 24 часа в харманлийското управление. 

В Хасковския арест пък са двама 19-годишни младежи от Хасково и Димитровград и 18-годишно момче от областния град. Те са задържани за кражба на инструменти, електрожен, комплект лули, ъглошлайф и 5 маслени крика от товарен автомобил ГАЗ, паркиран на улица „Петко Войвода“ в димитровградското село Крепост.

В колата, собственост на 52-годишен мъж от селото, е проникнато след разбиване катинар на врата. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button