Регион

13-годишна бяга с двама мъже след скандал с баба си

Полиция, илюстрацияВъзрастна жена сигнализирала в полицията, че внучката й се качила в автомобил с двама мъже. Случката се разиграла около 21:20 часа снощи в свиленградското село Левка.

Малко по-късно служителите на реда открили автомобила и мъжете – на 37 и 19 години от Димитровград. И двамата били криминално проявени. 13-годишното момиче заявило, че се качило в колата им доброволно след като се сдърпала с баба си.

В автомобила са открити въздушна пушка и газов пистолет, чийто произход се установява. Двамата мъже са задържани за 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Маргарита
Маргарита
21.07.2011 14:08 14:08

Как не се разбра в тази държава, че от младите хора по-голяма инвестиция няма?! За какво ли не се изхарчиха и държавни, и европейски пари, а за летния отдих на децата не се мисли. Къде да отидат другаде, освен при немощните си баби на село, където ги пращат насила родителите? Ами ясно е, че последиците ще са такива, за огромна трагедия на цялото общество, само не и за управниците…

Back to top button