Хасково

Кастинг за актьори в Хасково за филма на Роси Караджова

Роси КараджоваКастинг за актьори, статисти, танцьори и певци организира в Хасково екипа на филма „Ритъмът на сърцето“, в който главната роля ще изпълнява Роси Караджова. 

Филмът е адаптиран по нейния едноименен роман и разказа живота на 18-годишната хасковлийка.
Главната женска роля ще се изпълнява от самата Росица Караджова, която е глуха по рождение, носителка на титлата „Мис Тишина България – 2010г.“, както и финалистка в предаването „Байландо“ по Нова телевизия. 

Филмът ще изпълнен с много музика, танци и страст. Той показва, че мечтите могат да станат реалност и че важно да мечтаем, пред колкото и трудности да ни изправя живота. Такава е и съдбата на главната героиня Роси. Нейната история е история на малко глухо момиченце, родено по времето на прехода в България, загубило баща си и преждевременно изправило се пред стената издигната между чуващите и глухи хора.

Филмът е разказ за борбата на едно дете да оцелее в черно-белия свят на глухотата, водено от мечтата си да стане актриса и да направи живота си по-цветен. Росица среща Джъстин и от невъзможната и несподелена любов между момиче от света на глухите и момче от света на чуващите, се ражда техният танц. 

Всички професионалисти и таланти от цялата страна ще имат възможността да вземат участие в заснемането на филма. Първият кастинг ще бъде в Хасково на 28 юли от 9:00 часа в читалище „Зора“. За да се запишете трябва да изпратите SMS на кратък номер 1092 с начален текст rthm трите ви имена и позицията, за която се явявате на кастинга. Цената на текстовото съобщение е 2,40 лева с ДДС. Организаторите припомнят, че непълнолетните кандидат-актьори трябва да са придружени от родители или настойник. 

В деня на кастинга на кандидат – актьорите ще бъде раздаден текст от сценария на филма, като всеки ще има 1 час на разположение да научи и възпроизведе пред екипа краткия текст който е получил. Певците ще трябва да си подготвят песен и да носят инструментал или синбек на песента- до 3 мин. Кандидат – танцьорите трябва да се явят на кастигна с подготвен танц с продължителност до 2 мин. Статистите трябва да бъдат подготвени да позират за каталожни снимки пред фотограф.

Вижте във видео репортажа как мечтата на Роси е на път да се сбъдне

Персонажи които се търсят за филма:
Актьори:
Мъже, жени, деца – от 6 до 50 години
Различни визии, без ограничение във височина, килограми и раса.
Танцьори:
Мъже, жени, деца – от 6 до 30 години
Различни визии, без ограничение във височина и раса.
Статисти:
Мъже, жени, деца – от 6 до 50 години
Различни визии, без ограничение във височина килограми и раса.
Певци:
Мъже, жени, от 18 до 40 години
Различни визии, без ограничение във височина килограми и раса.
Информация за филма:
Режисьор – Томас Маковски – САЩ
Сценарий – Росица Караджова и Добромира Тодорова
Копродукция: САЩ – България

Телефон за информация : 0896 395939, имейл за контакти:  therhythm@abv.bg

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Рени
Рени
11.02.2012 19:54 19:54

Аз и братовчетка ми искаме да станем актриси и искаме да участваме във филма но не живеем в Хасково.Възможно ли е да изпратим на някакъв адрес своите снимки и автобиография,вместо да се явяваме на кастинг

Mihaela
Mihaela
20.04.2012 18:46 18:46

i az sum taka

Back to top button