Хасково

Анкетата: Всеки трети твърдо „за“ паяците

Резултатите от анкетатаВсеки трети участник в анкетата на Haskovo.info е твърд поддръжник на паяците, вдигащи неправилно паркиращи автомобили. 30,3 на сто считат, че машините са нужни, за да въвеждат ред в трафика.

Още 18,8% се обявяват за съществуването на паяците, но предпочитат по-ниска такса. Така реално всеки втори одобрява вдигането на неправилно паркираните автомобили.

23,7 на сто от участниците в анкетата считат, че неправилно паркиращите трябва единствено да се глобяват с фишове. По-скоро против паяците, тъй като създават проблеми и се прибират пари на хората, са 18,2%. 9 на сто са твърдо против санкциите за неправилно паркиране.

В разгара на лятото е време за традиционното допитване за почивка. В новата анкета на Haskovo.info можете да споделите дали и къде ще почивате.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
смехурко
смехурко
25.07.2011 7:58 7:58

аз съм против паяците я манолов и паяка недялко генюв вчера минах покрай театъра недялко не беше на пост пред ватерклозито-позор

Анонимен
Анонимен
25.07.2011 9:46 9:46

Да бе всеки втори за паяците, може да е така, но зависи колко хора имат интерес гласувайки за това. Имам предвид тези които имат далавера от цялата тази работа,пък и не трябва да забравяме и тези които обикалят с паяцие и фищовете,хората които работят- нямам нищо против тях,единствено към другите боклуци.

Дроби
Дроби
25.07.2011 16:51 16:51

Всеки трети за, а другите 2/3 против. Значи хасковлии са против паяците. Заглавието е манипулативно.

Илиев
Илиев
25.07.2011 21:09 21:09

Правим анкети в услуга на градоначалника.А не в виждаме как лапа с огромната си уста и хитрува по бай Ганевски.Градчета като Асеновград и Казанлък ни изпревариха с газофицирането с 5 години,а нашия затвори кранчето преди 10г. като следваше свои интереси,погре*а газовата тръба под дюкяните над реката.Продаде училища и детски градини на сатилитите си.Всички кътчета за дръвчета и цветя бяха продадени.Сега в дълбока криза,когато бизнеса малее и не може да изплащат заплати,Градоначалника ЗАПОЧВА НАНОВО да ни газифицира.Ще ни прави цветни зони на автомобили и т.н.

Анонимен
Анонимен
25.07.2011 21:40 21:40

Всичко е хубаво в тази анкета.
Как мислим за нашия град, за нашия кмет.
Мойта кола я дигнаха отидох и си платих документа който ми издадоха е пълен фъш не знам дали е истински и дали е регистриран в НАП. Следователно не се знае колко точно пари се събират. Между другото до моята кола беше един черен и голям джип с много лесен номер него не го дигнаха.
Между другото защо не издават никакъв документ на гробището като влизаш и плащаш по 1 лев. И тези пари не се отчитат следователно.
Между другото защо в синята зона се издават билети за паркиране същия като на частната фирма за паркинги?
Защо не е като във всички градове със специални стикери за сини зони където е описано как се паркира от кога почва да важи и за коя зона важи?

Back to top button