Хасково

Десетки на опашка на кастигна за „Ритъмът на сърцето“

ImageНад 50 предварително записани кандидати се явиха на първия кастинг за участие във филма „Ритъмът на сърцето“ в Хасково днес. Те участваха в четири категории – актьори, статисти, певци и танцьори.

Най-ентусиазирани на кастинга днес бяха децата. Цели семейства и групи пристигнаха от София, за да участват в първата фаза на конкурса. Повечето бяха повярвали, че и те като Роси могат да сбъднат мечтите си. Най-голямата подкрепа получаваха от родителите си, които бяха неотлъчно до тях.

Филмът „Ритъмът на сърцето“ е по сценарий на Роси Караджова – нечуващото момиче от хасковската гимназия по лека промишленост, което е на път да покори Холивуд. Продукцията ще покаже живота на Роси – борбата на едно глухо момиче да обедини света на чуващи и нечуващи.

Всички участници в кастингите в цялата страна ще бъдат надлежно снимани, а след това екипът на филма ще направи пресявка и най-добрите ще бъдат включени в снимките. Общо 1 200 статисти, актьори, танцьори и певци ще са нужни за реализацията на лентата. В главните роли освен Роси, която ще играе себе си, ще участват десетина американски актьори.

 Image  Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button