Регион

56-годишен от Срем с три счупени ребра след побой

Полиция, илюстрация56-годишен мъж от тополовградското село Срем е с три счупени ребра, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково. Според полицейската справка пострадалият е бил бит от 24-годишен жител на селото. Инцидентът е станал около 14:30 часа вчера на разклона за Тополовград между селата Устрем и Срем.

Днес соченият за побойник бе категоричен, че не е направил нищо нередно. Свидетели видели колата му в района на инцидента, но това не значело нищо.

Според кмета на село Срем Димитър Димитров 24-годишният мъж е арендатор. Имал дрязги преди години с пострадалия, тъй като той му искал рента за ниви, които отдавна били продадени и не били негова собственост.

„Пострадалият е конфликтна личност, редовно пие, безработен е и обича да дразни хората. Наскоро дори бе обвиняем по дело за обиди, но така и не бе осъден“, разказа пред Haskovo.info Димитър Димитров.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button