Хасково

Децата от дом „Асен Златаров“ на море в Атия

Деца от дома, архивДецата от дом „Асен Златаров“ в Хасково заминаха на море тази сутрин. На 80-те възпитаници на социалната институция им предстои 10-дневен на лагер в бургаското село Атия.

„Ще бъдем настанени в базата на Ученически одит, като средствата за почивката са осигурени от бюджета на настоятелството на дома“, съобщи директорът Невена Желязкова.

Тя допълни, че 80-те деца, настанени в социалната институция, вече са били на почивка на планина. Лагерували са в хижа Академик край родопското село Храбрино. На малчуганите им предстои още една почивка. Тя ще бъде в Трявна.

Парите за двата планински лагера са осигурени от спонсори.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
noname
noname
09.08.2011 8:40 8:40

браво !!!

гноно
гноно
11.02.2012 13:47 13:47

железкова 70лв. хасково 2009г. 2010г.

железкова
железкова
13.02.2012 19:41 19:41

домасен златаров лишениотродителски грижи директор гжа желязкова нямаш право да лишаваш правватана децатаград хасково следва продължение искам да поставите плазмата на залата задамогат децата дая гледат праваи задължения дабъдат разяснени нва децата режима за вечерята да се спазва зада няма проблеми и наказание

Back to top button