Хасково

Превърнаха саксии с цветя в кошчета за отпадъци

Агенцията по вписваниятаСаксиите пред Агенцията по вписванията в Хасково са превърнати в кошчета за боклук, алармираха читатели на Haskovo.info. Луксозните цветя, които са били там, в момента са заменени с фасове, бутилки, метални кутийки и два почти изсъхнали храста.

От регионалното звено на агенцията обясниха, че са заварили саксиите, когато са се преместили там. Служителите не отричат, че преди там наистина е имало луксозни цветя и малки храстчета.

„Бихме искали да се погрижим за саксиите, но ние нямаме дори чистачка, а камо ли човек, който да се занимава с тях“, оплакаха се служителките на агенцията. Въпреки това понякога те почиствали саксиите в извънработно време. Според служителките обаче виновни за това състояние на саксиите са хората, които не са свикнали да опазват чуждата и обществената собственост.

Саксиите с боклуците Саксиите с боклуците

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
tutuno pushach
tutuno pushach
04.08.2011 15:29 15:29

e kato sa slojeli saksiite s cvetq da bqha slojeli i hubavi koshcheta, taka pravqt EVROPEICITE .

tutuno pushach
tutuno pushach
04.08.2011 15:29 15:29

e kato sa slojeli saksiite s cvetq da bqha slojeli i hubavi koshcheta, taka pravqt EVROPEICITE .

mj
mj
04.08.2011 15:40 15:40

e kade sa luksoznite cvetq tq saksiqta prazna

...
...
04.08.2011 16:58 16:58

Луксозните цветя, които са били там, в момента са заменени с фасове, бутилки, метални кутийки и два почти изсъхнали храста.

ne 4ete6 li…?

ami sega
ami sega
04.08.2011 18:08 18:08

bilgarina e mnogo mirzeliv narod -vse gleda nyakoy drug da svirsi rabotata s golemi pretensii bez pokritie s golyam avtoritet s taralej v gashtite

Back to top button