Хасково

След 14 години хванаха украинка, убила приятеля си

Полиция46-годишна украинка е задържана в Районното управление в Димитровград за извършено преди 14 години убийство.

Жената е с постоянен статут на пребиваване в страната. На 31 август 1997 година в с. Добрич е застреляла с пистолет „Макаров“ 52-годишния си приятел.

Същата вечер украинката е посетила дома му и след възникнал скандал, с 3 изстрела в областта на главата, е простреляла мъжа. От жертвата е отнела златни накити и неустановена сума в левове и валута. Пистолетът е откраднат от нея преди време от друг неин познат от новозагорското село Кортен.

След извършеното престъпление 46-годишната украинка се е укрила и оттогава се издирва. Открита е преди дни в русенското село Кошов, а вчера е приведена в Районното управление в Димитровград.

Във връзка с убийството на жената е издадена Европейска заповед за арест. Днес следобед се очаква Окръжна прокуратура – Хасково да промени полицейската мярка за задържане.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button