Хасково

ХТПП организира фирмено изложение в Хасково по проект

Срещата в ХТППТридневно изложение на фирми от Одрин ще организира в Хасково местната Търговско-промишлена палата. Проявата е част от дейностите по проект „Тракия“ инструмент за повишаване на конкурентноспособността на икономиката на трансграничния регион Хасково – Одрин“, по който търговско- промишлените палати в двата града си партнират.

Днес и утре Хасково е домакин на работна среща между двете организации, на която ще се приеме План за действие и ще се обсъдят всички стъпки и срокове за реализиране на дейностите по проекта.

Предвижда се още в Одрин да бъде създадена огледална на функциониращия от 3 години в Хасково Регионален българо-турски бизнес съвет „Тракия“.

В рамките на проекта са предвидени още работни срещи в Хасково и Одрин, семинар в Кешан и конференция в Минерални бани.

Ще бъде отпечатан и каталог на фирми, осъществяващи дейността си на територията на област Одрин.  Изданието ще бъде двуезично – на български и турски език.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
18.08.2011 21:33 21:33

дърти комунистически маймуни…………………..

Анонимен
Анонимен
19.08.2011 9:31 9:31

Този Я.Янев няма ли кой да го изгони вече от там много се ояде?Какво друго върши тази ХТПП освен да се осеменяват с гаджалите,тъпотия да я закрият…

Back to top button