Хасково

Хасковлийка скочи от петия етаж, безпаричието я принудило

Самоубийство

Блокът, от който скочила жената

44-годишна хасковлийка се е самоубила снощи като е скочила от 5-тия етаж на блока, в който живее на ул. „Видин“. Инцидентът е станал около 22:45 часа, разказаха за Haskovo.info близки на починалата.

Жената е живеела сама. Като момиче е била изнасилена. От тогава има психични проблеми и трябва редовно да взема хапчетата, но не винаги имала пари

44-годишната хасковлийка е разведена. Съпругът й и синът й живеят в Тополовград. До преди няколко години е споделяла апартамента на ул. „Видин“ с майка си, която обаче е починала от рак.

Самоубийство

Съседите на жената

Жената редовно се оплаквала на съседите, че държавата нищо не парви за нея, че  пенсията й била малка, че наскоро и социалните й помощи били спрени. Тя трябвало да се яви на ТЕЛК в Стара Загора, но безпаричието й попречило, разказаха съседи.

Те предполагат, че явно „чашата е преляла“ и жената се е обезверила. Снощи сложила стола до прозореца на кухнята, качила се и скочила. Виковете й привлекли вниманието на съседите й, които видели размазаното й тяло на пътя. Минути след инцидента пристигнала патрулка. На полицаите им се наложило да разбият вратата на апартамента, за да могат да влязат на оглед. Предсмъртно писмо няма намерено, разказаха близките на починалата. Те са поели и разходите по погребението, което бе този следобяд.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
айлян к*рийка
айлян к*рийка
20.08.2011 12:26 12:26

много готини пичове са тези съседи на жената

Back to top button