Хасково

Хасковски гимназистки на Лидерска академия

Клуб Млад репортер, архивТри гимназистки от хасковския Клуб „Млад репортер“ направиха лятото си по-интересно с участие в Лидерската академия ГЛОУ 2011, която започва днес във Велико Търново и ще продължи до 28 август.

Поканени са 50 момичета от цялата страна, които под ръководството на американски доброволци от Корпуса на мира ще изграждат лидерски качества, умения за вземане на решения, комуникативност.

Заниманията, които се водят само на английски, обещават придобиване на нови знания за работа в екип, планиране, изработка и реализация на кампании, публични презентации. Сред обучителите е и Мариса Грус, доброволка от Корпуса на мира в Хасково.

Лидерската академия цели да насърчава себеуважението и израстването на младите момичета на възраст между 14-18 години. Нейното начало у нас е сложено през 2000 г. Отличилите се със своите качества получават възможността да се завърнат в академията, но вече като обучители, обясняват организаторите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button