Хасково

Апартамент в Хасково се самозапали, горя табло на енергото

ПожарнаАпартамент се е запалил снощи в Хасково, съобщават от Областно управление „Пожарна безопасност и защите на населението“. Инцидентът е станал снощи около 19:30 часа на ул. „Акация“ 9.

Пламъците са унищожили част от мебелите и домакинските уреди на собствениците. Опушени са 300 кв.м. стени и покъщнина. Като причина за инцидента от пожарната посочват самозапалване.

При друг пожар предмет, фокусиращ светлината е подпалил помощно стопанство в харманлийското село Овчарово. Изгорели са 50 кв.м. от покрива на помещението, 5 куб.м. дърва за огрев и 500 кг тютюн. Инцидентът е станал около 18:00 часа вчера.

Час и половина по-рано на ул. „Здравец“ в Хасково се е подпалило ел. табло на енергото. Късо съединение е унищожило таблото и 6-те елктромера в него. 

През изминалото денонощие са регистрирани още 9 пожара в сухи треви в Хасково, Стамболово, Харманли, Свиленград, Любимец и Симеоновград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button