Хасково

39 партии, коалиции и инициативни комитети се регистрираха в ОИК, 1 закъсня

ОИК39 партии, коалиции и инициативни комитети се регистраха за участие в изборите за местна власт до 17 ч днес.

Час след като изтече предварително обявеният краен срок, в присъствието на медии пристигна с документи представител на Политическа партия „Европейска сигурност и интеграция“, който най-вероятно ще получи отказ.

26 партии ,коалиции и инициативни комитети ще регистрират кандидати за общински кмет, между 20 и 25 – кандидати за селски кметове.

ОИК

Закъснелият представител на ЕСИ

Инициативен комитет ще регистрира кандидат за общински съветник, друг инициативен комитет вече е регистрирал кандидат за кмет на село Клокотница.

Две са местните коалиции, съобщи председателят на Общинската избирателна комисия Веселина Тенчева: „Коалиция за Хасково“/ВМРО-НИЕ, Българска нова демокрация, Обединени земеделци/ , и „БСП и коалиция“/ БСП, Движение за социален хуманизъм, Земеделски съюз „Александър Стамболийски“, Комунистическа партия на България, ПК „Тракия“, ПД „Социалдемократи“/.

Крайният срок за регистрацията на кандидатите за общински кмет, кметове на кметства и общински съветници е 20 септември, 17 часа. Очакванията са, че повечето документи ще постъпят в последните десет дни. В края на септември пък предстои назначаването на секционните избирателни комисии.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Didi
Didi
28.08.2011 20:21 20:21

Gerb nomer edno pri registraciqta,nomer edno po rezultat i kandidata na GERB Ivan Panaiotov noviqt 4ist kmet na Haskovo.Da slojim krai na ceni4noto ,poro4no i arogantno upravlenie na grada.

Dido
Dido
28.08.2011 21:36 21:36

DIDI razbiram che si v parter produljavai v tazi posoka i ne pravi naivno-smeshni komentarcheta

Анонимен
Анонимен
28.08.2011 23:03 23:03

ГЕРБ могат само да си мечтаят да са номер 1, Диди. Коментарът ти показва какви хора гласуват за тях. Аз няма да си позволя да дам определение, четейки го хората сами ще си направят изводите от латиницата и огромния брой грешки, както и използването на заучени фрази без особен смисъл.

Анонимен
Анонимен
28.08.2011 23:14 23:14

НЕ ЗНАМ ДИДИ МЪЖ,ЖЕНА ИЛИ ХЕРМАФРОДИТ ЛИ СИ,ИЛИ СИ СЛЪНЧАСЪЛ БИТЕРМИШ,НО ПО ДАЛЕЧЕ ОТ СЯНКАТА СИ НЕ ВИЖДАШ

Туси
Туси
29.08.2011 10:36 10:36

Подкрепям коментарите на Гост, както и мненията на много други, които четат този пост, но не им се занимава да пишат. Личи си колко струват всички от ГЕРБ, излагация! Сигурна съм, че няма вече да бъдат първи!

Back to top button