Хасково

Платили сме на данъчните над 100 бона в повече

НАП ХасковоПочти 108 500 лева надвнесени данъци са върнали от офиса на НАП в Хасково. Става дума за суми, авансово удържани през миналата година от наети лица в областта, които са имали право на данъчни облекчения.

4 950 лева е размера на възстановените данъци на хасковлии, които през 2010 година са работили по трудови договори. Останалите около 103 500 лева са получени обратно от НАП от земеделски производители, журналисти, консултанти и други, упражняващи свободни професии или лица с доходи от хонорари.

Парите са възстановени по общо 716 декларации, подадени в офиса на НАП в Хасково по време на тазгодишната данъчна кампания.

Най-често основанието за ползване на данъчно облекчение е било сключен ипотечен кредит за жилище от младо семейство. Суми са върнати и заради направени застраховки „Живот“ и представени ТЕЛК решения.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button