Регион

Пияни пловдивчани гърмят с пушки в ивайловградско село

Полиция, илюстрацияДвама пловдивчани на 57 и 60 години са задържани в районното управление в Ивайловград за нарушаване на обществения ред и неизпълнение на полицейско разпореждане, съобщават от областната дирекция на МВР в Хасково.

Снощи малко преди 22 часа на тел. 112 е получено съобщение, че от двуетажна сграда в село Мандрица се стреля безразборно с оръжие. На място е изпратен автопатрул. Пияните мъже обяснили, че гърмят с пиратки. Те били предупредени да спрат.

Два часа по-късно хора от селото отново сигнализират за гърмежи от същото място и полицаите посещава пак адреса. 60-годишният мъж слиза долу, като в това време приятелят му през терасата на 2 етаж отправя груби реплики към полицаите и вади оръжие. Органите на реда убеждават пловдивчанина да остави оръжието. Той слиза при тях, където започват пререкания и възпрепятстване на служебните им задължения, като оказва и съпротива.

Тогава полицаите задържат мъжете като използват физическа сила и белезници. С протокол е иззето ловно оръжие „Берета“ надцевка 12/76 с разрешително и 15 ловни патрона, собственост на 57-годишния.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
02.09.2011 7:05 7:05

ето заради такива идиоти другарите милиционери ни слагат под един знаменател и всички ловци сме потърпевши.

Back to top button