Хасково

Стълбите на бившето кино „Клокотница“ превърнати в тоалетна

Проблем

Кафе – тераса Клокотница

Стълбите и фоайето на бившето кино „Клокотница“ са се превърнали в тоалетна, алармираха читатели на Haskovo.info. Наша проверка установи, че действително стълбите към терасата са обсипани с изпражнения.

Възмутени от ситуацията са собствениците на бившето бинго „Клокотница“. „Дойдохме да изчистим преди четири дни стълбите, тъй като за Дните на Хасково в КДК има мероприятия. Днес се натъкнахме отново на изпражнения„, коментираха братята Милко и Красимир Геневи.

Според тях проблемът е заради кафене, което работи без тоалетна. „Собственикът сключваше с нас споразумение и ползваше нашата, но тази година ние правим ремонт“, обясни Милко Генев. Това означава, че от началото на сезона заведението на терасата на бившето кино „Клокотница“ работи без тоалетна, заяви той.

Проблем

Изпражнение във воайето към КДК

Собственикът на кафенето Георги Недев обаче контрира, че това не отговаря на истината. Според него до преди два дни са ползвали тоалетната на бившия китайски ресторант, но сега входът към него е затворен и до дни ще има химическа тоалетна.

Недев заяви, че историята се раздухвала, тъй като той подал жалба за незаконно строителство от страна на братята и затова те му връщали.

От Агенцията по храните съобщиха за Haskovo.info, че вчера са направили проверка на кафе-терасата. Дали са предписание на собственика в 10-дневен срок да осигури тоалетна на посетителите на заведението. Ако това не стане обектът ще бъде затворен, а следващата година няма да бъде регистриран.

Проблем Проблем

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Людвиг
Людвиг
03.09.2011 8:49 8:49

Можехте да ни спестите снимката с фекалиите… 🙂

aaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaa
03.09.2011 10:23 10:23

КОЙ НОРМАЛЕН ЕВРОПЕЕЦ ЩЕ СЕРЕ В ЦЕНТЪРА НА ГРАДА СИ?ЕТО РАВНОСМЕТКАТА КЪДЕ СМЕ.АНАДОЛА,АНАДОЛАААААА!ТОВА Е ХАСКЬОЙ.

Taralej
Taralej
04.09.2011 9:53 9:53

Haha

Taralej
Taralej
04.09.2011 9:54 9:54

Shari cirka

Back to top button