Хасково

Две куклени премиери в хасковския театър през септември

Плакатът на Мечо Пух„Малкият Мук“ и Мечо Пух“ са двете нови представления, с които хасковския театър ще изненада малките си почитатели през септември.

„Малкият Мук“ – класическата приказка на Вилхелм Хауф ще бъде поставена от режисьора Веселин Бойдев, който за първи път работи в нашия театър. Сценографията  и куклите са по проекти на Крум Крумов, а кукломайстор на марионетките е Петър Чекуров. В екзотичния свят на Изтока ще ни разходят актьорите Силвия Предова, Ваня Кирова, Петър Влайков и Петър Митев. Премиерата ще бъде на 21 септември от 18 часа.

„Мечо Пух“ по Алън А.Милн е другата пиеса, която ще има премиера на 30 септември от 18 часа. Детската публика ще си припомни любимите герои Мечо Пух, Кристофър Робин, Прасчо, магаренцето Йори, Бухала, Кенга и бебето Ру и Зайо. Постановката е на Янко Митев, сценографското решение е на Нина Данева, а музиката на песните е написал доц. Веселин Койчев. Ролите изпълняват Ваня Кирова, Димитър Атанасов и Катя Бръмбарова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button