Регион

Жена и мъж пробваха да минат границата с фалшиви документи

Укрит пътник, архивОпити за нелегално преминаване на границата предотвратиха служителите на реда на граничен пункт „Капитан Андреево“, съобщават от МВР.

Около 1:20 часа тази нощ на пункта пристигнал Мерцедес, управляван от турски гражданин. Пътуващата с него жена представили за проверка италианска лична карта, която се оказала фалшива. Бланката била обявена за открадната. Установено е, че жената е 24-годишна тунизийска гражданка. Тя е задържана в граничното управление в Свиленград.

Малко преди 5 часа тази сутрин е проверен лек автомобил, пристигащ от Турция. В него пътували трима мъже. Граничните полицаи се усъмнили в редовността на паспорта на единия от тях. При проверката се установило, че документът е подправен. Мъжът се представил за турски гражданин и в момента самоличността му се установява. Тримата са задържани.

Нелегален пътник е открит вчера в микробус, в който пътувало белгийско семейство от турски произход с четирите си деца, които се връщали след лятната си отпуска. На задната седалка, пригодена като легло, зад децата е открит легнал мъж без документи за самоличност. След като е изведен от микробуса, укритият пътник представил турска лична карта. Изяснено е, че това е 29-годишен роднина на жената. Пълнолетните пътници са задържани за 24 часа. Децата са настанени в специализирано помещение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button